Vauhdikas syksyn aloitus

8th lokakuu 2015

A Rocha oli mukana monissa tapahtumissa alkusyksystä. Suomen luonnon päivän päätapahtumassa Espoon Haltiassa la 29.8. järjestimme suositun pöllöaskartelun lapsille. Samanlainen askartelu ilahdutti perheitä myös Viikin Päivä maalla -tapahtumassa su 13.9.

Ilmastopyhiinvaellusten sarja jatkui Helsingin Kalasataman ja Kallion alueilla lauantaina 19.9. Tapahtumasta oli pitkä artikkeli Kirkko ja Kaupunki -lehdessä 16.9. ja voit lukea ympäristökasvatusvastaava Emma Kurenlahden kommentit tästä linkistä. Vaellukseen osallistui vaihtelevasta säästä huolimatta kiitettävä määrä ihmisiä.

Puheenjohtaja Panu Pihkala kirjoitti ilmastoaiheesta puheenvuoron Kotimaa-lehden torstain 17.9. numeroon otsikolla ”Toivoton ilmastopyhiinvaellus?”, korostaen sitä, kuinka vaikuttamisyritykset ja rukous tuovat mielekkyyttä elämään.

Pihkala vei myös terveisiä Suomen A Rochasta Ruotsiin samalla kun hän luennoi akateemisesta ekoteologiasta kansainvälisessä seminaarissa Uppsalassa 6.-7.10. Ruotsissa on monia henkilöitä, jotka toivoisivat, että maahan syntyy oma A Rocha -ryhmä. Asia on oiva esirukousaihe suomalaisille.

Yhdistyksen kokous ja yhdistyksen purkaminen 17th kesäkuu 2020
A Rochan väki puhuu ympäristöahdistuksen käsittelyn puolesta 27th marraskuu 2016
Uutisia
Norpasta ilmastonmuutokseen: kuulumisia kirkon ympäristöpäiviltä 7th syyskuu 2016
Uutta riparimateriaalia: Linnut 2nd elokuu 2016