A Rocha kantaa vastuuta Vihreistä ripareista

20th toukokuu 2016

Suomen evankelis-luterilainen kirkko ja kristillinen ympäristöjärjestö A Rocha Suomi ovat aloittaneet yhteistyön Vihreät riparit –hankkeessa.

”Yhteistyöjärjestely vahvistaa yhteydenpitoa seurakuntiin ja mahdollistaa samalla kristillisen ympäristöjärjestön osaamisen hyödyntämisen kirkkomme kasvatustehtävän tukemiseksi”, sanoo kirkon kasvatustyön vs. johtaja Jarmo Kokkonen.

”Pidämme tätä mahdollisuutta merkittävänä luottamuksenosoituksena ja olemme järjestön taholta koonneet Vihreät riparit vastuutiimin, jonka tehtävänä on tukea, kehittää ja edistää Vihreiden ripareiden laajentumista ja kristillisen ympäristökasvatuksen vahvistumista”, toteaa A Rocha Suomen puheenjohtaja, pastori Panu Pihkala.

”Haluamme myös mahdollistaa parhaimpien oivallusten jakamisen ja nuorten omien kokemuksien esiin nostamisen”, jatkaa A Rocha järjestön varapuheenjohtaja, pastori Anssi Almgren.

A Rocha Suomi tuottaa ekoteologiaan ja kristilliseen ympäristökasvatukseen liittyvää materiaalia ja tarjoaa koulutusta seurakuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille.

Yhdistyksen kokous ja yhdistyksen purkaminen 17th kesäkuu 2020
A Rochan väki puhuu ympäristöahdistuksen käsittelyn puolesta 27th marraskuu 2016
Uutisia
Norpasta ilmastonmuutokseen: kuulumisia kirkon ympäristöpäiviltä 7th syyskuu 2016
Uutta riparimateriaalia: Linnut 2nd elokuu 2016